Oglasio se Eksl Rouz nakon incidenta, kaže – prestaće da baca mikrofon u publiku

Showbiz 04. dec 202209:478 komentara
Izvor: Amy Sussman/Getty images North America/Getty Images via AFP

Američki pevač Eksl Rouz (Axl Rose) obećao je da će prestati da baca mikrofon u publiku nakon što je jedna obožavateljka navodno povređena na nedavnom nastupu u Australiji.

Rouz, pevač američkog rok sastava Guns N’ Roses, koji je ove godine proslavio svoj 60. rođendan, redovno bi završavao svoje nastupe tako da je publici pružio mogućnost da uhvati njegov mikrofon.

Međutim, tokom nastupa na stadionu Adelaide Oval u utorak, posetiteljka Rebeka Hou je pogođena u lice mikrofonom, prema izveštajima australijskih medija.

„Ako je to istina, očigledno ne želimo da neko nastrada … na bilo kojem našem nastupu, bilo gde“, napisao je Rouz na Tviteru.

„Bacajući mikrofon na kraju naših nastupa preko 30 godina, oduvek smo osećali da je to poznati deo samog kraja našeg nastupa, koji su obožavatelji priželjkivali i bili su svesni da imaju priliku da uhvate mikrofon“, dodao je Rouz.

„U interesu javne bezbednosti ćemo se odsad suzdržavati od bacanja mikrofona ili bilo čega prema obožavateljima tokom naših nastupa“, napisao je Rouz.

Rouz je rekao da su neki hteli da predstave incident u „negativnom i neodgovornom svetlu“, za šta je rekao da nije istina.

„Veliko hvala svima na razumevanju“, zaključio je Rouz.

Incident u gradu Adelejdu se navodno dogodio tokom završne pesme sastava, „Paradise City“.

Fotografije objavljene u lokalnim medijima prikazuju Hou kako pokazuje modrice ispod svojih očiju i posekotine na rubu nosa.

Guns N’ Roses bi iduće godine trebalo da nastupe na festivalu British Summer Time u londonskom Hajd Parku po prvi put.

Američki rokeri, pevač Rouz, gitarista Sleš i basist Daf Mekejgan, biće glavna atrakcija u petak, 30. juna.

Osim njih, na tom su festivalu najavljeni Take That, P!nk, Bili Džoel, Brus Springstin, E Street Band i sastav Blackpink, koji izvodi korejsku pop muziku.

Komentari

Vaš komentar