Oružana otmica kao na filmu, Lejdi Gagi psi vraćeni živi i zdravi

Showbiz 27. feb 202109:053 komentara
Lejdi Gaga
Izvor: Saul Loeb/Pool via REUTERS/File Photo

Dva francuska buldoga Lejdi Gage, koja su ukradena za vreme šetnje u Holivudu, pronađena su živa i zdrava.

Američka pevačica ranije je ponudila nagradu od 500.000 dolara osobi koja ih pronađe, saopštila je policija u Los Anđelesu.

Francuske buldoge Koji i Gustava u sredu uveče otela su dvojica muškaraca. Jedan od njih je pucao u Lejdi Gaginog šetača pasa, a zatim su obojica pobegla automobilom.

„Psi Lejdi Gage predati su lokalnoj policijskoj stanici. Pronađeni su nepovređeni i predati predstavnicima njihove vlasnice“, tvitnula je policija Los Anđelesa (LAPD), a prenosi AFP.

Lejdi Gagine ljubimce pronašla je neimenovana žena, koja je kontaktirala saradnike poznate pevačice, a šef policije u Los Anđelesu rekao je da „nije verovatno da je ona umešana u napad niti se s njim povezuje“. Kriminalistička istraga je u toku.

Gaga, koja je trenutno u Rimu gde snima film, ostavila je svoja tri buldoga čuvarima kod kuće u Holivudu

Lejdi gaga otmica pasa
Mesto otmice (Izvor: REUTERS/Mario Anzuoni)

Njen šetač pasa, Rajan Fišer je u napadu dvojice muškaraca poluautomatskom puškom u sredu, nešto iza 22 sata, povređen i zbog lakših povreda prevezen je u bolnicu. Treći Gagin pas, kujica Miss Asia je pobegla, ali je pronađena nedugo nakon napada.

Snimak nadzornih kamera pokazuje kako se Fišer bori s dvojicom muškaraca koji su izašli iz belog „sedana“, a potom ga je jedan od otmičara pogodio u područje grudnog koša, piše AP.

Gaga je na Instagramu ponudila 500.000 američkih dolara osobi koja pronađe njene kućne ljubimce.

Francuski buldozi relativno su retka vrsta pasa koja se može prodati za nekoliko hiljada dolara. Istražitelji žele da utvrde jesu li ih lopovi ukrali znajući da psi pripadaju pop zvezdi ili su samo želeli da ih preprodaju zbog zarade.

Lejdi Gaga posebno je vezana za svoje pse, koji je često prate na javnim događanjima, a njihove fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

Komentari

Vaš komentar