Ovo je najslušanija pesma na „Spotifaju“ 2022. godine

Showbiz 05. dec 202211:441 komentar
Izvor: Shutterstock

"Spotify" je otkrio svoju "Wrapped 2022 Year in Review", listu najslušanijih pesama u proteklih 11 meseci, a na samom vrhu nalazi se "As it was" Harija Stajlsa.

Sa gotovo 1.6 milijardi globalnih strimova, bivši član benda One Direction uspeo je da nadmaši konkurenciju, zauzevši respektabilno mesto (šesto) i na listi najslušanijih izvođača na globalnom nivou, a treći put zaredom najviše uspeha beleži Bad Bunny, prenosi City Magazine.

Iza numere As it was slede: Heat waves grupe Glass Animals, zatim Stay Džastina Bibera i repera The Kid LAROI, te dve pesme spomenutog Portorikanca Me porto bonito i Tití Me Preguntó, na četvrtom i petom mestu.

Elton Džon i Dua Lipa su pesmom Cold Heart zauzeli 6. mesto, Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52 jedno ispod, Enemy benda Imagine Dragons 8. mesto, Bad Bunny i numera Ojitos Lindos našla se na 9. mestu, a na 10. Running up that hill Kejt Buš, o čemu smo pisali ovde.

Stajls je odnedavno u centru pažnje i zbog iznenadnog raskida sa Olivijom Vajld i navodnog zbližavanja s bivšom devojkom Kendal Džener, s kojom je bio u vezi od 2013. do 2016, sa prekidima.

Komentari

Vaš komentar