Peši je izbegavao Kalkina na snimanju „Sam u kući“ i imao je dobar razlog za to

Showbiz 01. dec 202222:382 komentara
sam u kuči disney plus
Izvor: YouTube/Disney Plus/Screenshot

Glumac Džo Peši otkrio je da je namerno izbegavao malog Mekolija Kalkina tokom snimanja filma "Sam u kući".

Peši je u prazničnom hit filmu iz 1990. igrao pljačkaša Harija na čijoj je meti kuća malog Kevina Mekalistera kojeg je igrao Kalkin. Ulogu prgavog razbojnika ponovio je i dve godine kasnije u nastavku „Sam u kući: Izgubljen u Njujorku“.

Kako da bi osigurao da njihov odnos na ekranu ostane dovoljno neprijateljski, Peši je namerno držao Kalkina na distanci, čak i kada nisu snimali, prenosi NME.

„Sećam se da je Mekoli bio sladak klinac i, čak i u svom uzrastu, veoma profesionalan. Namerno sam ograničio moju interakciju sa njim kako bih očuvao dinamiku između njegovog lika Kevina, i mog lika Harija“, izjavo je Peši za People.

Obrazlažući svoju odluku, glumac je rekao da nije želeo da se „na ekranu vidi da na bilo koji način imamo prijateljski odnos“ i dodao da je želo da zadrži integritet njihovog suparničkog odnosa.

Peši je 1991. godine osvojio Oskara za sporednu ulogu u klasiku Martina Skorsezea „Dobri momci“.

Poslednjih godina se povukao iz javnosti, ali je penziju prekinuo 2019. kako bi ponovo udružio snage sa Skorsezeom, prihvativši ulogu u filmu gangsterskoj drami „Irac“, za koju je takođe bio nominovan za Oskara.

Peši će u februaru napuniti 80 godina, ali još nije u potpunosti digao ruke od glume. Uskoro ćemo ga gledatio TV seriji „Bupkis“ u kojoj će glumiti dedu komičara Pita Dejvidsona.

Komentari

Vaš komentar