Počeo Egzit, procedura komplikovanija, ali bez velikih redova

Showbiz 08. jul 202120:08 > 20:1110 komentara
N1

Kapije Petrovaradinske tvrđave otvorene su večeras, kada je i počeo 20. muzički festival Egzit (EXIT) u Novom Sadu, posle godinu dana pauze zbog pandemije koronavirusa. Kako je javila reporterka N1, ove godine je zbog pandemije procedura na festivalu komplikovanija.

Čast da otvore festival danas imaju popularni di-džej izvođači Ameli Lens, Snake i Roni Size na pozornici Main Stage, uz domaću elektro alternativnu rok grupu Buč Kesidi, hrvatske rok pankere Hladno pivo i pop trep zvezdu iz Bosne – Senidah.

Kako je javila reporterka N1, na otvaranju, prve večeri, nema gužvi, počeli su da se stvaraju redovi, ali se procedura prolazi brzo, jer su najteži deo u vezi s procedurama posetioci već prošli.

Naime, osim vaučera, za ulazak na Egzit traži se i zeleni digitalni sertifikat, a nevakcinisani moraju da imaju negativan PCR ili antigenski test. Egzit je za one koji dođu na festival obezbedio besplatno antigensko testiranje.

I kako je javila reporterka N1, nije zabeležen nijedan slučaj zaraze na početku prve večeri.

Što se tiče ostalih mera, sve što vazi za državljane Srbije, važi i za posetioce EXIT-a.

N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1

PR festivala rekao je za N1 da se ne plaši širenja zaraze, i da će po istim principima kao na Egzitu, biti organizovani svi ostali festivali u svetu.

Novi Sad je pun turista, stan na dan nemoguće je naći za manje od 200 evra, a cene luksuznih vila kreću se i do više od 1.000 evra za noć.

N1 je razgovarao sa nekim od posetilaca Egzita i Novog Sada i evo šta su rekli:

Do kraja festivala, 11. jula, nastupiće Dejvid Geta, di-džej Snejk, Sabaton, Roni Sajz, Jonas Blu, Pol Kalkrebrener, Tiga, Solomun, Ameli Lens, Maseo Pleks, Robin Šulc…

Pred publiku stižu i „Lajbah“, Amira Medunjanin, „Hladno pivo“, Rundek i ekipa, Senidah, „Obojeni program“, „Lav hanters“, „Remedi“, Vojko V, „Buč Kesidi“, „Sanšajn“ i drugi.

Komentari

Vaš komentar