Poznata glumica pita zašto je Klunijeva seda kosa OK, a njena nije

Showbiz 21. jan 202309:5440 komentara
Izvor: Reuters/ Allison Dinner

Holivudska glumica Endi Mekdauel (64) odlučila je da neguje svoj prirodni izgled, pa više ne želi ni da se farba. Ona ponosno nosi sede pramenove, a kako tvrdi znači joj što je prihvatila sebe takvom kakva jeste.

„Moji menadžeri su mi zapravo rekli: ‘Nije vreme’. A ja sam odgovorila: ‘Mislim da niste pravu, biću moćnija ako prihvatim sebe'“, ispričala je glumica.

Ona je dodala da se sa svojom sedom kosom oseća moćnije, iskrenije i kao da se ne pretvara.

„Osećam se kao da prihvatam sebe tu gde jesam. Osećam se prijatno. I na mnogo načina, mislim da je sve to upečatljivije na mom licu. Jednostavno osećam da mi to odgovara“, piše image.ie.

Endi smatra da Holivudom vlada licemerje, te je svoju sedu kosu uporedila sa kosom Džordža Klunija. Prema njenom mišljenju, muškarcima se za razliku od žena starenje oprašta.

„Volimo starijeg muškarca. Volimo muškarce dok stare. Volela bih da to važi i za starije žene i idemo ka tome. Znate, malim koracima. Ono što bih želila da svi učinimo jeste da zastanemo i razmislimo kako razmišljamo o zrelim muškarcima i kako razmišljamo o zrelim ženama i da stvarno počnemo da ocenjujemo ono što govorimo i što očekujemo. Moramo! Postoje promene koje je potrebno napraviti za moju i narednu generaciju žena. Samo želim da ljudi razmisle o tome, to je sve“, poručila je glumica.

Komentari

Vaš komentar