Princ Čarls otkrio koje pesme ga najviše podstiču na ples

Showbiz 04. jul 202115:415 komentara
Izvor: Kirsty O'Connor/Pool via Reuters

Britanski princ Čarls, princ od Velsa, otkrio je u radijskoj emisiji zbog kojih pesama dobije "neodoljiv poriv" da zapleše.

Pesme izvođača The Three Degrees, Dajen Ros i Edit Pijaf su među onima koje je Čarls odabrao prilikom unapred snimljene emisije za Hospital Broadcasting Association (HBA), udruženje nacionalnih bolničkih organizacija za emitovanje radijskog i televizijskog programa.

U jednosatnoj emisiji „Music & Memories With HRH The Prince of Wales“, emitovanoj na 73. godišnjicu osnivanja Zavoda za javno zdravstvo (NHS), prestolonaslednik je otkrio svoje najdraže pesme od mladih dana pa sve do danas, uključujući „Givin’ Up, Givin’ In“, koju je sastav The Three Degrees izveo na proslavi njegovog 30. rođendana.

Jedna od njemu dragih pesama je i „Don’t Rain On My Parade“ Barbare Strejsend, prisetivši se da je pevačicu i glumicu video na setu filmskih studija Warner Brosa, kada je kao mladi poručnik služio na bojnom brodu HMS Jupiter.

Na spisku od 13 pesama nalazi se i „La Vie En Rose“ Edit Pijaf i „Upside Down“ Dajane Ros.

Ta radijska emisija snimljena je kao deo nacionalnog Dana zahvalnosti koji se održava u nedjelju, za sve ljude koji su predano radili tokom pandemije koronavirusa. Svima njima u emisiji se zahvalio i princ Čarls.

Komentari

Vaš komentar