Tom Kruz egzibicijom na avionu predstavio nastavak filma „Top Gan“

Showbiz 29. apr 202211:051 komentar
Izvor: REUTERS/Ginnette Riquelme

Američki glumac Tom Kruz je snimljenom egzibicijom predstavio dugo očekivani nastavak filma "Top Gan" u Las Vegasu, balansirajući na krilu letećeg aviona.

Novi „Top Gan“, koji prenosi priču o Maveriku i njegovim prijateljima pilotima borbenih aviona otprilike 30 godina nakon originalnog blokbastera, trebalo je da bude predstavljen 2020. godine, ali je to više puta odlagano zbog pandemije kovida-19.

Kruz, poznat po izvođenju mnogih vratolomija, predstavio je film videom iz Južne Afrike na kojem se vidi da je na krilu letećeg aviona.

„Hej, svi! Voleo bih da mogu da budem tamo s vama. Žao mi je zbog dodatne buke“, vikao je 59-godišnji Kruz zbog buke motora aviona i jakog vetra.

„Kao što vidite, snimamo najnoviji nastavak ‘Nemoguća misije'“, naveo je.

„Tom sve radi punom brzinom sve vreme… i ne možete ga zaustaviti. On će to učiniti bez obzira na sve“, našalio se producent Džeri Brukhajmer na konvenciji filmske industrije „CinemaCon“ u Las Vegasu gde je film predstavljen.

Iako su detalji filma pod embargom pre zvanične premijere filma na festivalu u Kanu sledećeg meseca, „Top Gun: Maverick“ je odmah izazvao pohvale na društvenim mrežama novinara koji su prisustvovali Paramontovoj „CinemaCon“ prezentaciji.

Kombinuje adrenalinske akcione sekvence uglavnom snimljene na pravim borbenim avionima američke mornarice sa emocionalnim referencama na originalni film.

Komentari

Vaš komentar