Tom Kruz je najplaćeniji po izgovorenoj reči, a znate li koliko košta ta reč?

Showbiz 30. jan 202321:484 komentara
Scott Garfield/Paramount Pictures via AP

Možda i znate da je Tom Kruz najplaćeniji glumac na svetu, ali možete li da pogodite koliko novca zaradi po izgovorenoj reči?

POVEZANE VESTI

Kod Toma Kruza je zanimljivo to što je glumio u nekim od najčuvenijh filmova u decenijama iza nas, ali je i danas među najtraženijim i glumcima koji pune bioskope svakim novim filmom.

Glavni proboj u svet megazvezda napravio je filmom „Top Gan“, čiji nastavak pod nazivom „Top Gan: Maverik“ smo gledali prošle godine i koji je pokazao da neki nastavci mogu da budu odlični filmovi.

Naravno, tu je i franšiza „Nemoguća misija“, tokom koje nas Kruz konstantno oduševljava novim akcionim sekvencama i rizičnim potezima.

Kada je u pitanju zarada, sajt Casumo procenjuje da Kruz zarađuje 7.091 dolar po izgovorenoj reči, odnosno 205.639 dolara za 10 sekundi dijaloga.

Na drugom i trećem mestu ove liste nalaze se Kurt Rasel sa 5.682 po reči i Džoni Dep sa 4.877 dolara po izgovorenoj reči.

Od žena vodi Kameron Dijaz, koja je sada u penziji, sa 4.637 dolara po izgovorenoj reči, prvenstveno zahvaljujući filmu „Bad Teacher“.

Ono što je zanimljivo je da ovde nije uračunat film „Top Gan: Maverik“, tako da se veruje da je Tom Kruz još više „odmakao“ kolegama po zaradi.

Komentari

Vaš komentar