Udala se „Mala mis Sanšajn“

Showbiz 31. jan 202317:502 komentara
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Glumica Ebigejl Breslin osvojila je svet kao devojčica ulogom u filmu „Little Miss Sunshine“. A onda je porasla i - udala se.

Breslin (27) je u pomenutom filmu, sa svega deset godina, pokazala izuzetan talenat, a ovo ostvarenje se i posle 16 godina često reprizira.

U međuvremenu, njen život su obeležile razne turbulencije. Ebigejl je svojevremeno bila u toksičnoj vezi, u kojoj je trpela nasilje.

Naime, glumica je odlučila da istupi i javno govori o toj temi. Prema njenim rečima, često ju je zaključavao u kući i redovno tukao, a modrice je morala da prikriva šminkom.

„Osećala sam da sam ružna i da me mrzi. Osećala sam da zaslužujem manje od prašine. Bila sam sigurna da nešto nije u redu sa mnom“.

Nakon što je izašla iz ove veze, upoznala je sadašnjeg partnera Iru. Par se nedavno venčao, a glumica je to podelila na svom Instagram profilu.

Abigail je nosila dugu belu venčaicu sa čipkanim detaljima, dok se mladoženja odlučio za klasično crno odelo.

Glumica na društvenim mrežama ima pola miliona pratilaca, koji su sa oduševljenjem primili vest o njenoj udaji. Usledile su čestitke zbog venčanja, a posebno zato što je uspela da se uzdigne nakon nasilja koje je trpela dve godine, piše Nova.rs.

Komentari

Vaš komentar