Vesić najavio još jedan doček u Beogradu: Bregović nastupa na Sava promenadi

Showbiz 25. nov 202111:55 > 15:1510 komentara
Goran Bregović
ATTILA KISBENEDEK / AFP

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će doček Nove 2022. godine osim ispred Doma Narodne skupštine gde nastupaju Jelena Кarleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović, biti organizovan i na Sava promenadi gde će glavna zvezda biti Goran Bregović.

„Iste večeri (31.12) na Sava Promenadi grad Beograd, u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi, organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens osim Bregovića nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Кovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu“, najavio je Vesića na svoj stranici na Fejsbuku.

PROČITAJTE JOŠ:

Grad Beograd će, kako je najavio, narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

„Narednih dana objavićemo i program Dečije Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština“, naveo je Vesić i najavio da će biti „još iznenađenja“.

Iz kompanije Beograd na vodi saopšteno je da će u noći 31. decembra biti priređen svetlosno-muzički performans kakav do sada nije viđen u regionu.

„Iz Beograda će u svet biti poslata veličanstvena slika sa Kule Beograd, novog simbola grada i Srbije, odakle će nas osmominutni vatromet isprepleten sa laserskih zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd uvesti u novu 2022. godinu u velikom stilu (…) Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa reke, a refleksije svetala u Savi dopuniće magiju koja će se dešavati nad našim gradom“, poručuju iz Beograda na vodi.

Iz te kompanije ističu da će se doček Nove godine na Sava promenadi odvijati uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, dok će kovid redari voditi računa da se svi prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje kovida.

ilustracija vatrometa bnv
Belgrade Waterfront (Ilustracija vatrometa)
Komentari

Vaš komentar