Viktorija Bekam i dalje više zarađuje od muzike nego od mode

Showbiz 08. feb 202112:37 > 12:51
KARIM JAAFAR / AFP

Uprkos tome što sa svojim koleginicama iz benda Spice Girls nije otišla na turneju, Viktorija Bekam je tokom protekle porezne godine viša zaradila na muzici, nego na svom modnom carstvu.

Pevačici koja je svoju muzičku karijeru zamenila dizajnerskom, njena muzička firma “Moody Productions” je u potekloj poreznoj godini, koja se završila s decembrom 2019, donela 3,3 miliona funti, dok je njena modna kompanija, koju je nazvala po sebi, pre oporezivanja zabeležila gubitke od 16,5 miliona funti, piše nova.rs.

Iako je 46-godišnja Viktorija propustila turneju Spice Girls 2019. godine, na njoj je ipak „zgrnula“ gotovo milion funti, piše “The Sun”, jer je odobravajući zahteve dogovorila da joj pripada petina zarade koju turneja generiše.

Tako je bivša Spajsica, dok su njene koleginice Mel B, Mel C, Geri Horner i Ema Banton na nacionalnoj turneji nastupale bez njene pomoći, velikodušno prihvatila poveću svotu.

Dok se njena krovna kompanija “Beckham Brand Holdings” može pohvaliti sa 14,5 miliona funti dividende, Viktorija je od svoje modne kompanije isplatila oko 640 hiljada funti direktorske plate. Taj je iznos, prema procenama, pet puta manji od novca koji je podigla na račun svoje pop karijere.

“Njen posao u bjuti sektoru napreduje i fokus je prebacila na njegovu izgradnju. Bio je pravi hit, jer se ljudima svidela pristupačnost”, rekao je izvor za “The Sun”, dok je Viktorijin portparol rekao kako je ‘izazovno maloprodajno okruženje, zajedno s nepredviđenim delovanjem pandemije koronavirusa, negativno uticao na njeno poslovanje, kao i na poslovanje mnogih drugih kompanija’.

Komentari

Vaš komentar