Vojvotkinja Kejt kaže da jedva čeka da upozna Lilibet

Showbiz 12. jun 202109:225 komentara
Izvor: Aaron Chown/Pool via REUTERS

Britanska vojvotkinja od Kembridža Kejt izjavila je da jedva čeka da upozna svoju novu malu Lilibet, ćerku princa Harija i njegove supruge Megan.

„Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam što će, nadam se, biti uskoro“, rekla je Kejt novinarima prilikom poseti školi u društvu prve američke dame Džil Bajden, na marginama samita G7.

POVEZANE VESTI

Lilibet ‘Lili’ Dajana Mauntbaten-Vindzor, nazvana po baki princa Harija, kraljici Elizabeti Drugoj i njegovoj pokojnoj majci, princezi Dajani, rođena je pre nedelju dana u bolnici „Santa Barbara Cottage“ u Kaliforniji.

Rodila se gotovo godinu i po dana nakon što su Hari i Megan objavili da nameravaju da odstupe od kraljevskih dužnosti, što je izazvalo veliku krizu u kraljevskoj porodici.

Odnosi članova kraljevske porodice dodatno su se pogoršali u martu, kada je jedan od njih, doduše neimenovan, optužen za rasističku primedbu na račun sina princa Harija, malog Arčija.

Problemi su se pojavili i nakon što je Megan Markl u intervjuu sa Oprom Vinfri priznala da su članovi kraljevske porodice potpuno ignorisali njene molbe za pomoć prilikom suicidalnih misli, koje su joj se tokom života u Velikoj Britaniji neretko pojavljivale.

Komentari

Vaš komentar