Anćeloti otkrio: Moj posao u Realu je lak

Sport Klub 13. maj 202215:41 2 komentara
Getty Images Sport, Tom Dulat

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti u poslednje vreme je non-stop u centru pažnje, a kako i ne bi, pored toga što je nedavno osvojio titulu u nacionalnom prvenstvu Španije i tako postao jedini trener kome je pošlo za rukom da osvaja titule u pet najboljih evropskih liga, on trenira najveći klub na svetu.

talijanski stručnjak je rekao da mu je lako da radi u Realu, a objasnio je i zašto.

“ U Realu mi dobro ide zbog odnosa koji imam sa igračima, nijedan od njih mi ne pravi probleme. U prošlosti sam znao nekom igraču da kažem da će se odmoriti. Ne bih voleo o imenima, ali često su znali da prave ljutite face i lošu atmosferu povodom toga“, rekao je Anćeloti, pa potom nastavio:

„Danas je sasvim drugačije. Govorimo o igračima koji su osvojili i po četiri Lige šampiona kada im kažem da će nekad biti na klupi,  nijedan ne pravi problem zbog toga. To je razlika između Reala i drugih klubova…ovde su vrhunski profesionalci. Zato je ovo bila jednostavna sezona i moj posao lagan. Inače je teško održavati igrače motivisane, ali ovde to nije slučaj, ovim fudbalerima ne treba dodatna motivacije od saznanja da igraju u Realu“, rekao je Anćeloti.

Real Madrid će se posle osvojene nacionalne titule, boriti protiv Liverpula za trofej Lige šampiona, a utakmica je zakazana za 28. maj.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare