Mata: Mojes nije imao sreće u Junajtedu

Fudbal 12. nov 201415:03 > 15:03
Getty images, Michael Regan

Španski fiudbaler ističe da novi trener Real Sosijedada možda nije dobio ni pravu šansu i da je verovatno prebrzo dobio otkaz

Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata rekao je danas da novi trener Real Sosijedada Dejvid Mojes nije imao sreće dok je bio na Old Trafordu.

„On je trener koji nije imao sreće na Old Trafordu. Nije bilo rezultata koje smo svi želeli i otišao je brže nego što sam očekivao“, rekao je Mata za britanske medije.

Getty Images Sport, Shaun Botterill

Mata je dodao da će uvek biti zahvalan Mojesu koji ga je i doveo u Junajted iz Čelsija u januaru ove godine.

„Zameniti Aleksa Fergusona nije lako… Iako sam radio sa njim samo nekoliko meseci uvek ću mu biti zahvalan jer je igrao ključnu ulogu u mom dolasku u Junajted. On je bio taj koji me je pozvao, koji me je dočekao i onaj koji mi je dao samopouzdanja da uopšte dođem na Old Traford“, kazao je španski fudbaler.

Getty Images Sport, Clive Rose

Mojs je juče imenovan za novog trenera Real Sosijedada, što mu je prvi posao otkako je prošle sezone otpušten iz Mančester junajteda posle samo 10 meseci zbog loših rezultata.

„Želim mu sve najbolje. Moje iskustvo s njim je bilo dobro, a dobro je radio i u Evertonu. Nadam se da će dobro raditi i u Real Sosijedadu“, dodao je Mata.