Drulović nema objašnjenje, igrači uplakani

Fudbal 11. dec 201500:24 > 01:12
FK Partizan

Fudbalerima Partizana je šokantno ispadanje iz Lige Evrope izuzetno teško pali. Posle trećeg gola Augsburga i poslednejg zvižduka sudije kao po direktivi sručili su se na teren...

Trener Ljubinko Drulović je odmah posle poraza (1:3) imao sastanak sa sportskim direktorom Icivom Ilievim.

„Tema nije bila moj status, već kako da privedemo ovu polusezonu kraju. Moj status se zna, imam ugovor do kraja sezone. Došao sam u veoma teškom trenutku i trudimo se da napravimo dobre rezultate. Zadovoljan sam igračima, načinom na koji treniraju, ali nije sam se dalo ovoga puta. Nisu zaslužili da ovako ispadnemo“, rekao je Drulović.

„Jako smo tužni, nemam objašnjenje, opet je došlo do pada koncentracije, njihov igrač je bio sam na skoku iako smo se cele nedelje pripremali za te prekide. Celo poluvreme smo odigrali perfektno osim tog pogotka. U drugom delu smo previše šansi promašili, čak tri stopostotne, došlo je isključenje, ali pre toga smo morali da damo gol. Kažnjeni smo na najgori način, ali takav je život“, rekao je Drulović.

Na konferenciji za medije ocenu meča dao je Drulovićev asistent Luis Dijogo Kampuš, a prema navodima medija kompletna uparva Partizana podnela je ostavku.

Portparol kluba je novinare obavestio da je Drulović, koga su navijači označili kao glavnog krivca za poraz, na sastanku, a umesto njega ocenu meča dao je njegov asistent Luis Dijogo Kampuš.

Razočarani smo rezultatom, nismo ovo očekivali. Borili smo se za prolaz, spremali dobro, ali nije bio naš dan. Prvi gol bio je ‘nož u srce’, a u nastavku smo primili još dva gola iz grešaka. Imali smo dosta šansi, ali nismo imali sreće“, rekao je Kampuš.

Portugalac se u ime celog tima izvinio navijačima za neočekivanu eliminaciju iz Evrope.

Igrači su dali sve od sebe, plakali su u svlačionici i teško im je pao poraz. Međutim, mislim da su ovi igrači zaslužili podršku. Imali smo strategiju, igrali na kontre, ali nismo uspeli„, izjavio je Kampuš.

https://youtube.com/watch?v=a61toSvxNgg