Taktika Drulovića: Šta ćemo kad mi budemo imali loptu?

Fudbal 11. dec 201521:17 > 21:26
Tanjug/Marko Đoković

Fudbaleri Partizana kao pokošeni pali su na teren stadiona u Humskoj posle poslednjeg zvižduka u duelu sa Augsburgom (1:3).

Crno-beli su se na najbolniji način oprostili od Evrope, ali kapitulacija je bila potpisana mnogo pre izlaska na teren. Kapitulaciju je potpisao trener Ljubinko Drulović!

Naime, trener Partizana je kukavičkom postavkom igre iznenadio i svoje igrače i od njih tražio isključivo da se brane. Drulović se opredelio za „bunker“ do poslednjeg daha, a kada ga je jedan od besnih igrača pitao „A šta ćemo kad mi budemo imali loptu?“ usledio je (ne)očekivan odgovor.

Kada dođemo u posed lopte, Ćirković i Dornelaš bi trebalo da razmene par pasova, ako je moguće, a zatim da dugom loptom potraže Abubakara„, rekao je Drulović igračima u svlačionici dan pre utakmice, a prenose „Novosti“.

Većini fudbalera naviknutim da Partizan napada bez obzira na ime i kvalitet rivala nije se svidela taktika trenera, ali su ga poslušali i otišli u propast.

Poraz od Augsburga koštaće Drulovića rastanka sa crno-belima, a na njegovo mesto već od srede i poslednjeg duela u ovoj godini protiv Borca sešće Ivan Tomić.