Popović: Razumem bes navijača!

Fudbal 12. dec 201512:06 > 12:08
FK Partizan

Uprava napolje, uprava napolje orilo se stadionom Partizana posle utakmice sa Augzburgom. Ljudi koji prate fudbal kažu da je Partizan u Evropi opravdao očekivanja, ali minus od 24 boda u odnosu na Zvezdu u domaćem šampionatu je jednostavno nepodnošljiv kada su navijači u pitanju.

Nedugo po završetku meča, čelnici kluba su ispoštovali zahtev navijača, podneli su ostavke. Drulović ostaje do daljnjeg a novi trener je po svemu sudeći Ivan Tomić.

“Nije bilo buke, a ja apsolutno razumem nezadovoljstvo naših navijača. Kivni su zbog loših rezultata u domaćem prvenstvu, čaša se punila danima i sada se protiv Augzburga definitivno prepunila. Naše ostavke predstavljaju najmoralniji potez i nešto najnormalnije što smo u ovom trenutku mogli da uradimo” rekao je predsednik Partizana Zoran Popović i nastavio: “ Igrali smo previše povučeno. Stoji činjenica da nismo imali sreće, ali valjalo bi biti do kraja pošten i reći da smo utakmicu u Augzburgu dobili uz veliku naklonost iste te sreće na koju se sada pozivamo.

Šta o svemu misli generalni direktor Miloš Vazura:

“Zakazali smo vanrednu Skupštinu, koja će se shodno Statutu održati najkasnije u roku od 30 dana. Na toj Skupštini bi ostavke trebalo da budu usvojene. Do tada ću na čelu kluba u tehničkom mandatu biti ja. Preuzeli smo krivicu i moram da kažem da je ovo težak udarac za Partizan. Svi smo razočarani, bacili smo sve karte na Evropu,ali…