Drulović: A posle Alkmara je sve valjalo…

Fudbal 12. dec 201514:51 > 14:54
Tanjug/Marko Đoković

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da poraz od Augsburga u Ligi Evropa ne smatra debaklom i istakao da njegova ekipa nije imala sreće na toj utakmici.

„Taj poraz ne smatram debaklom. Partizan mora da bude ponosan na ono što su njegovi igrači uradili u Evropi. Učinili smo sve, igrači su dali svoj maksimi da naprave pravi rezultat, ali splet nesrećnih okolnosti nas je doveo do toga da smo utakmicu izgubili. Imali smo četiri-pet pravih šansi koje nismo iskoristili, to se u Evropi ne prašta. Da smo dali jedan ili dva gola iz tih šansi danas bismo pričali drugačije“, rekao je Drulović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

On je, takođe, istakao i da se ne obazire na medijske spekulacije da će vrlo brzo napustiti Partizan, odnosno da će ekipu voditi samo na utakmicama protiv Rada i Borca.

„Ja sam fokusiran na svoj deo posla. Sebe smatram vrhunskim profesionalcem, ne obazirem se na te stvari. Želimo da pobedimo obe utakmice do kraja. Imaćemo vremena da pričamo o nekim stvarima. Partizan je bolji nego što je bio, igra bolje nego što je igrao kada sam došao“, rekao je Drulović.