Drulović: Pokazali smo karakter?!

Fudbal 13. dec 201515:08 > 15:10
FK Partizan

Ljubinko Drulović koji je gotovo izvesno već bivši trener Partizana delovao je mirno tokom izjave koju je dao odmah posle meča sa Radom koji je završen rezultatom 2:2 i u kojem je Rad vodio sa 2:0.

„Ekipa je pokazala karakter. Posle poraza od Augzburga i posle svega što se dašavalo posle duela sa Nemcima, pokazali smo da imamo želju i volju da stignemo do pobede i da branimo čast Partizana. Ponovo nismo imali sreće. Ilić je promašio penal, gubili smo sa dva nula, ali se ipak vratili i stigli do boda koji trenutno ne znači mnogo, ali čast mora da se čuva. Bili smo bolji rival ali…“.

S druge strane, trener Rada nije bio srećan posle epiloga duela sa Partizanom, iako je gotovo izvesno da bi prihvatio bod da mu je to neko ponudio pre duela…

„Slažem se. Ali posle svega ostaje žal za propuštenim. Partizan jeste imao inicijativu, ali smo mi vodili sa 2:0. Nisam dobro video akcije iz kojih je Partizan postizao golove. Možda smo i oštećeni, ali to sada nije bitno. Bod nam mnogo znači, ali ponavljam ostaje žal. Mogli smo da dobijemo Partizan. Bili smo blizu“ rekao je trener Rada Milanović.