Mihajlović: Navijači imaju pravo da zvižde, ali sudija…

Fudbal 13. dec 201517:56 > 18:00
Claudio Villa/Getty Images Sport

Trener Milana Siniša Mihajlović bio je vidno ljut posle remija svog tima protiv "fenjeraša" Verone (1:1) u 16. kolu Serije A.

„Rosoneri“ sada za liderom Interom zaostaju čak 11 bodova, a navijači su zvižducima jasno poručili sprskom treneru i igračima šta misle o njihovom učinku.

Žao mi je zbog navijača. Oni su u pravu„, rekao je Mihajlović i osvrnuo na žvižduke, pogotovo Montolivu.

Javnost ima pravo da izrazi svoje mišljenje. Ako su navijači srećni oni će da aplaudiraju, ako nisu – zviždaće. Za mene i igrače, naravno, zvižduci su uvredljivi“.

Osvrnuo se Mihajlović i na neke od odluka sudija.

„Ja nikad ne govorim o sudijama, ali ovoga puta ne mogu da ćutim. Oni nisu glupi. Isti sudija nam je u Firenci isključio Eliju. Dva gola su nam poništena i nisu nam dozvolili da pobedimo, a nije sankcionisan ni prekršaj nad Bonaventurom“.

Srpski trener je najavio da će narednih dana razgovarati sa čelnicima kluba.

„Uradili smo sve što smo mogli. Imali smo 18 šuteva u okvir gola, nekoliko sjajnih prilika u drugom poluvremenu… U proteklom periodu promenili smo tri modela igre, bilo je poboljšanja u igri, ali i nekih slabijih partija. Nismo imali ni sreće, jer su nam napadači veći deo prvog dela sezone bili povređeni„, dodao je Mihajlović.

https://youtube.com/watch?v=a1PwoSnr3SQ