Tomić: Teren određuje stil igre!

Fudbal 05. apr 201619:29 > 19:31
FK Partizan

Partizan je postao zanimljiv za gledanje. Svaka utakmica donosi po neki novi veleobrt. Prvo je Čukarički vodio a slavio Partizan, pa je Radnik vodio a slavio Partizan. Bliži se i revanš meča Kupa. U prvom duelu Spartak je odoleo u Beogradu – 0:0. Može li Partizan u finale? Pre togla sledi duela Javorom u domaćem šampionatu.

„Javor ima iskusnog trenera i dobru ekipu. Očekuje nas teško gostovanje.  Mnogo problema imamo kada gostujemo, jer većina terena ne obezbeđuje uslove za igru kojoj mi težimo. Iskreno, loši su tereni. To nije alibi, ali je tako.

Fudbaleri Partizana sutra od 16 časova u Ivanjici igraju protiv Javora, utakmicu 29. kola Super lige Srbije. Crno-beli su vezali četiri pobede u prvenstvu i drugi su na tabeli sa 48 bodova, a Javor je deveti na tabeli sa 35.

„Očekuje nas meč sa mnogo duela. Biće teško razviti pas igru, neće biti moguće da igramo brzo čemu težimo. Moraćemo da se borimo. Moramo da budemo oprezni kod prekida, a da sa druge strane pokušamo da iskoristimo upravo prilike iz prekida. Pored toga, rekao sam igračima da stvari koje su nam se dešavale protiv Radnika ne smeju da se ponavaljau. Znam da žele do gola i pobede, ali da onako lako primimo dva gola iz kontri…”