Ulaznice za proslavu Lesterove titule i 460.000 dinara

Fudbal 12. apr 201610:11 > 10:18
Reuters / Craig Brough

Ulaznice za utakmicu protiv Evertona 7. maja, na kojoj Lester planira da proslavi istorijsku titulu prvaka Engleske, na crnom tržištu u paru dostižu cenu i do 15.000 funti!

Sve ulaznice za poslednju utakmicu sezone na „King Pauer“ stadionu rasprodate su u ponedeljak u rekordnom roku, za 90 minuta.

Svega nekoliko sati trebalo je da po astronomskim cenama budu ponuđene na Internetu. Tri hiljade funti (3.755 evra) po komadu i puno, puno više za par.

„Utakmica je izazvala neviđeno interesovanje i pritisak na naše online platforme i ljude u šopu. No, „porodični“ i „zlatni“ pretplatnici većinom su uspeli da osiguraju svoja mesta“, objavili su u Lesteru i istakli da će klub preduzeti akcije sprečavanja preprodaje ulaznica iznad cene.

Pet utakmica pre kraja prvenstva, Lester ima sedam bodova više od Totenhema. Osigurali su Ligu šampiona, a tri pobede su im potrebne za večnost i titulu.

Na svom stadionu dočekuju Vest Ham i Svonsi, potom idu na „Old Traford“ i dočekuju Everton. Poslednju utakmicu u sezoni odigraće na „Stamford Bridžu“ 15. maja.

Ovo je sezona kakva se više nikada u životu neće ponoviti. Niko nije mogao očekivati da će se ovo dogoditi„, rekao je za BBC navijač i pretplatnik Lestera koji je ostao bez ulaznice za poslednju utakmicu iako je ove sezone propustio samo tri.

„Gorak je osećaj, neću biti na proslavi“, piše Index.