Uprava Partizana sa dva kandidata za predsednika!?

Fudbal 05. dec 201409:24 > 09:36
Izvor: EuroFootball/Getty Images Sport

Na predstojećoj izbornoj Skupštini FK Partizan biće najmanje dva kandidata za novog predsednika kluba.

Na proširenom sastanku Sekretarijata, koji je sinoć trajao više od tri sata, zvanične kandidature za naslednika Dragana Đurića podneli su potpredsednik Mile Jovičić i član UO Zoran Popović, prenose „Večernje Novosti“.

Na sednici nije se pojavio nekadašnji fudbaler, trener i sportski direktor Nenad Bjeković, koji je prethodnih nedelja u medijima slovio za jednog od mogućih kandidata za čelnu funkciju u Humskoj. On je dobio poziv da prisustvuje sednici Sekretarijata i izjasni se o predsedničkim ambicijama, ali je odbio da se pojavi na stadionu.

„Jovičić i Popović su izložili plan i program rada, a u budućem periodu videćemo šta je najbolje za Partizan“ rekao je potpredsednik crno-belih Ratomir Babić.

Mile Jovičić, kandidat i jedan od najbližih saradnika trenutnog prvog čoveka Partizana istakao je da još uvek nije sigurno da će se on i Popović biti rivali na Skupštini kluba 16. decembra.

„Nezahvalno je prognozirati da li ćemo obojica ili samo jedan od nas biti kandidati. Pričali smo o tome kako ko vidi Partizan u budućnosti i za subotu zakazali sednicu Upravnog odbora“, izjavio je Jovičić, dok Popović nije želeo da daje izjave za medije.