Škuletić: Navijači, budite ponosni na ovaj Partizan!

Fudbal 05. dec 201410:15 > 10:18
Izvor: FK Partizan

Partizan je u polufinalu Kupa Srbije nakon tri duge godine, Petar Škuletić nastavlja da rešeta mreže rivala, pa je tako u meču sa Radom stigao do brojke od 19 golova u sezoni, u svim takmičenjima, i nedostaje mu samo još jedan pogodak da bi stigao rekord Kleversona Kordove Klea, koji je pre tri godine stigao do brojke 20!

Škuletić kaže da se tri godine čekalo na ulazak u završnu fazu Kupa Srbije i da je ponosan što je ova generacija to i ostvarila:

“To je nešto na šta smo svi ponosni i smatram da i navijači takođe treba da budu ponosni na ovu generaciju. Ako već nema Evrope na proleće, biće opet dva takmičenja, prvenstvo i Kup, što je sjajno. S obzirom šta nam se sve dešavalo u minulim mesecima, da su nas sustizale povrede ključnih igrača, pa smo imali u rotaciji 13, 14 fudbalera. Povrh svega nismo primali plate, igrali smo na „belom hlebu” i borili se s tim kako znamo i umemo. A, kada se crta povuče, prvi smo na tabeli, uspeli smo da se plasiramo u Ligu Evrope i na kraju stignemo i u polufinale Kupa. Verujem da smo neka realna očekivanja i premašili”, istakao je fudbaler za Sport”.

A onda se osvrnuo i na činjenica da ga samo gol deli od rekorda bivšeg napadača Partizana – Klea:

“Sama činjenica da sam došao u situaciju da se borim za rekord koji je postigao Kleo, takođe član izuzetne generacije, koja je igrala Ligu šampiona, čini me ponosnim. Ne mogu da obećam da ću ga sustići, jer ukoliko budem jurio golove sigurno neću pogoditi mrežu. Pripremaću se za utakmicu kao i inače, pa šta bude, mada je realno da se bar još jednom upišem u strelce”.