Kosanović: Bonus sve što napravimo do kraja jeseni

Fudbal 05. dec 201416:41 > 16:41
Izvor: Foto/Johannes Simon Bongarts

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je u petak da njegove fudbalere očekuje teška utakmica u gostima protiv Donjeg Srema, ali da će sve što urade do kraja jesenje polusezone predstavljati svojevrstan bonus.

„Zbog velike ujednačenosti timova, protiv Donjeg Srema neće biti lako, ali se nadam da ćemo, koncentrisani i ozbiljni, doći do rezultata koji bio bio bonus za nas i zadržao nas u vrhu ili pomerio prema napred“, rekao je Kosanović novinarima.

Novi Pazar će u nedelju od 13.00 igrati u Pećincima u 15. kolu Super lige Srbije, a tri dana kasnije Kosanovićeve izabranike očekuje zaostali duel 13. kola, s Voždovcem u Beogradu.

Pazarci su peti u Super ligi Srbije sa 21 bodom i utakmicom manje, dok je Donji Srem na 11. mestu sa šest bodova manje.

„Nerešenim ishodom protiv Partizana smo na najbolji način završili jesen na našem terenu. Napravili smo u sedam kola, koliko sam ovde, dobar rezultat. Imamo 21 bod, to je više nego zadovoljavajuće, a igrali smo prilično dobro“, ocenio je Kosanović.

On neće moći da računa na Miloša Tintora zbog žutih kartona, u konkurenciji za sastav neće biti ni povređeni Vladimir Otašević i Bojan Djorđević, ali se u ekipu vraća Žarko Udovičić.