Jokanović: Visoka pobeda ne sme da zavara

Fudbal 06. dec 201419:14 > 19:16
Izvor: Thomas Niedermueller/Bongarts

Sjajan start Votforda, slede četiri poraza zaredom i napokon pobeda od 5:0 nad Fulamom u gostima.

Trener engleskog drugoligaša, Slaviša Jokanović, bio je miran i dok nije (rezultatski) išlo a i nakon ubedljive pobede, mirno priča posle meča 20. kola:

“Znam šta vas interesuje, ali ovde u Engleskoj je drugačiji ambijent. Nisam imao nikakvih problema, u klubu su generalno zadovoljni mojim radom, pa se nisam ni opterećivao time da mogu da budem smenjen, mada nikom nije prijatno kada gubi. Radio sam kao i kada sam stigao na Ostrvo” rekao je Jokanović za “Novosti”.

“Naravno, visoka pobeda ne sme da nas zavara, niti smo mi bili toliko loši kada smo gubili, niti smo toliko dobri sada kada smo pobedili. Milion puta sam rekao da u Čempionšipu svako svakog može da pobedi. Nama se protiv Fulama sve otvorilo, stvarali smo šanse, davali golove, imali i igrača više… Idemo dalje, nema opuštanja, da bismo pobeđivali moramo da budemo koncentrisani i motivisani, ako tako ne priđemo svakoj sledećoj utakmici, neće nam se pisati dobro. Uostalom, i u utakmicama koje smo izgubili, sami smo sebi stvorili probleme, a ne protivnici.”