Engleski fudbal u svim oblicima u nedelju na SK

Fudbal 07. dec 201402:14 > 02:17
Izvor: Getty images by Tullio M. Puglia

Po svim zakonima verovatnoće, kada su uglavnom zakazali u subotu, strelci u Engleskoj bi trebalo da budu raspoloženi u nedelju.

Na SK2 od 14:30 kamere su na Bojlen Graundu, mnogima poznatijem kao Apton Park, gde će Vest Hem dočekati Svonsi. Iako ni najveći optimisti među navijačima nisu očekivali, ovi timovi su u borbi za Evropu i nameravaju tu i da ostanu. Videćemo ko može da zadrži odličnu formu i da li će prekaljeni Sem Olardjs uspeti da nadmudri Gerija Monka.   

 Od 17:00 uz prenos na istom kanalu, Aston Vila dočekuje Lester. Ako malo zagledamo tabelu, jasno je da su domaći fudbaleri favoriti, ali Premijer liga ne bi bila najbolja i najzanimljivija na svetu kada bi uvek pobeđivao favorit. Lester tone sve dublje i dublje, a odbrana Aston Vile nikada nije bila problem, dok je sada konačno i napad počeo da se budi.   

 Ali, to nije sve, pratićemo i duele FA kupa, drugo kolo, ko pobedi, ide na megdan nekom od velikana u trećem kolu, a to znači prestiž i puna kasa. Od 13:00 i prenos na SK1, Gejtshed dočekuje Vorington, od 15:00 na SK3 Barnsli dočekuje Čester, od 15:00 na SK4 Skantorp dočekuje Vorster, od 17:30 na SK5 sastaju se Kolčester i Piterboro i konačno, od 15:00 na SK6 snage će odmeriti Vikomb i AFC Vimbldon. Uživajte!