Marković i Mitrović ponovo zajedno u crno-belom?

Fudbal 30. avg 201614:42 > 14:44
Getty Images Sport, Alex Livesey

Nekadašnji tandem Partizana Lazar Marković - Aleksandar Mitrović mogao bi ponovo da zaigra zajedno i to u crno-belom dresu. Navodno je menadžer Njukasla Rafa Benitez izuzetno zainteresovan da u svojim redovima vidi krilnog napadača Liverpula, koji je na izlaznim vratima Enfilda.

Marković je bio interesantan mnogim klubovima u ovom prelaznom roku, ali je sve ostalo samo na tome – interesovanju. Sporting iz Lisabona je čini se bio najkonkretniji, čak bio spreman da plati 19 miliona evra, što bi zadovoljilo Liverpul, ali Marković nije hteo da pređe u redove najvećeg rivala njegovog bivšeg kluba Benfike.

Zainteresovani, ali za pozajmicu, bili su Šalke i Milan, međutim ovih dana je u prvi plan izbio Njukasl. Rafa Benitez je zainteresovan da vidi Markovića u svojim redovima, gde već igra njegov nekadašnji saigrač iz Partizana, a sada iz reprezentacije Aleksandar Mitrović, a Svrake su čak ponudile opciju da otkupe ugovor. Doduše, ne za 19 miliona evra, već manje, ali se čini da bi ovo bio najelegantnije rešenje za klub sa Enfilda.