Muslin: Tim za Moldaviju sam već sastavio

Fudbal 05. okt 201609:56 > 09:58
Tanjug / Jaroslav Pap

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovaće danas u Kišinjev, gde će se u četvrtak sastati sa selekcijom Moldavijom u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Znamo šta nas očekuje, biće pun stadion, ali su naši igrači navikli na pritisak. Važno je da igramo na svom nivou, da osvojimo bodove. Nadam se da nas Moldavija neće iznenaditi“, rekao je selektor Slavoljub Muslin novinarima na aerodromu „Nikola Tesla“ pred poletanje.

Srbija će posle nerešenog rezultata (2:2) sa Irskom početkom septembra, pokušati da zabeleži prvu pobedu u Grupi D kvalifikacija za Mundijal, koji će se 2018. godine održati u Rusiji.

Muslin je kazao da njegova ekipa ne sme da potceni rivala.

Znamo da neće biti lako„, kazao je Muslin i dodao da je tim za utakmicu „već sastavljen“.

Muslin u Kišinjev vodi 20 igrača i tri golmana.

Među njima je i fudbaler Selte Nemanja Radoja, koji je naknadno priključen ekipi posle povrede Nemanje Maksimovića.

Maksimovića nema među putnicima, a od pozvanih igrača nisu tu i Aleksandar Ignjovski, zbog stomačnog virusa i temperature, i Slobodan Rajković koji je polomio nos.

Reprezentativci Srbije će večeras od 18 sati trenirati na stadionu Zimbrua u Kišinjevu, na kom će u četvrtak u 20.45 početi utakmica.

Ekipa će se u Srbiju vratiti u petak popodne, kada će nastaviti pripreme za duel sa Austrijom, koji će se igrati u nedelju od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.