Nikolić: Raduje me Mihajlović, poslednji trenutak za Božu

Fudbal 26. jan 201712:33 > 12:34
FK Partizan

Trener Partizana Marko Nikolić istakao je da crno-beli nisu mogli da se takmiče sa Osasunom oko angažovanja Nikole Vujadinovića.

„Posle sinoćnjeg treninga, sačekala me je Vujadinovićeva SMS poruka u telefonu. Mislim da nije mogao da reši problem sa Kinezma, odlazak na pozajmicu bio je jedino rešenje. A mi nismo u mogućnosti da se takmičimo sa Špancima“, istakao je Nikolić za „Mozzartsport“.

Naravno, Partizan nije bio finansijski sposoban da preuzme Vujadinovićeva primanja i on se vratio u Osasunu na čijoj klupi sedi nekadašnji igrač kluba iz Humske Petar Vasiljević.

Do kraja prelaznog roka realno je da Partizan napusti bugarski napadač Valeri Božinov, potvrdio je Nikolić.

Isksuni fudbaler je na „Instagramu“, uz zajedničku fotografiju, poručio Nikoliću: „Treneru, hvala za sve“ i na taj način najavio rastanak.

„O Boži može da misli ko šta hoće, ali on je bio bitan šraf u našoj igri jesenas. Ističe mu ugovor na leto, ovo je poslednji trenutak za klub i za njega da ode. Tako smo se složili. Opet, Valeri je i dalje naš igrač i ja ga tako posmatram“.

Humsku bi mogao da napusti i mladi reprezentativac Nemanja Mihajlovića, koji ima ponude iz Italije, ali ukoliko ostane trener crno-belih će se potruditi da ga vrati na pravi put.

„Nemanja je specifičan momak, dobro ga poznajem, brzo su mu se desile stvari u karijeri. Njegov fudbalski potencijal je ogroman, protiv BSK iz Borče je, po snegu, dao više za 45 minuta nego u prethodnih nekoliko meseci. To me raduje“, naglasio je Nikolić.