Bukti "rat" između Ronalda i navijača Reala

Fudbal 30. jan 201716:59 > 17:04
Getty Images

Ono što se možda činilo nezamislivim proteklih sezona, ove postaje realnost.

Najveća zvezda kluba uspela je da se posvađa sa navijačima Reala i sve su glasnije priče da bi na kraju sezone mogao da napusti „Santijago Bernabeu“.

Uprkos tome što Real pobeđuje, Ronaldo igra vrlo loše. Nije ni senka fudbalera koji je nedavno krunisan u najboljeg fudbalera sveta, a teške reči uputio je navijačima u pobedi svog tima protiv Real Sosijedada od 3:0.

Više ne aplaudira navijačima nakon pobeda Reala, mediji prenose da je u svađi sa Danilom i Benzemom – a nakon serije grešaka koje je pravio protiv Sosijedada, dobio je gromoglasne zvižduke sa tribina.

https://youtube.com/watch?v=vU3PpL6UyyM

Na sve to im je Ronaldo kazao: „Kur**** sinovi“, što mu se jasno moglo pročitati sa usana. Serija video klipova koji su ovog vikenda objavljeni u španskim medijima je nezaustavljiva, a u jednom od njih – Ronaldo je poručio navijačima da mogu „da pu*e“.

I to se nije desilo jednom za 90 minuta, nego u nekoliko navrata – svaki put kada bi izgubio loptu. Po okončanju meča, nije pozdravio publiku, a sve su prilike da igra poslednju sezonu u Real Madridu.