Muslin i zvanično više nije selektor

Fudbal 30. okt 201716:21 > 16:59
fss

Fudbalski savez Srbije i dosadašnji selektor reprezentacije Slavoljub Muslin sporazumno su raskinuli ugovor, saopštila je ta organizacija posle sednice Odbora za hitna pitanja.

FSS se posle sednice u Staroj Pazovi, kojoj je predsedavao prvi čovek Saveza Slaviša Kokeza, zahvalio Muslinu na „dobroj saradnji i ostvarenom rezultatu“.

Pomoćnik Muslina i nekadašnji reprezentativac Mladen Krstajić određen je za vršioca dužnosti selektora „A“ reprezentacije. On će da predvodi reprezentaciju u naredna dva prijateljska meča, protiv Kine i Južne Koreje.

Muslin je na čelu reprezentacije bio od početka kvalifikacija za Mundijal 2018. u Rusiji na koji je Srbija direktno izborila plasman.

„Ne gledamo na isti način kako treba da izgleda tim“

Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da nije uspeo da nađe zajednički jezik sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije i da je zato došlo do sporazumnog raskida saradnje.

„Rastali smo se jer ne gledamo na isti način kako treba da izgleda tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Trenutno nisam u Srbiji, kad se vratim možemo da pričamo na tu temu“, rekao je Muslin za list Alo.