Lester zvao Ranijerija da se vrati

Fudbal 31. okt 201710:59 > 11:00
Michael Regan, Getty Images

Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri otkrio je u intervjuu za „Korijere delo Sport“ da su ga čelnici Lestera zvali da se vrati pošto su uručili otkaz Kregu Šekspiru.

Ranijeri je predvodio ‚Lisice‘ do najvećeg uspeha u istoriji kluba pre godinu i po dana, kada je Lester osvojio titulu u Premijer ligi. Međutim, zbog loših rezultata od početka odbrane titule, uručen mu je otkaz u februaru ove godine, a on je u međuvremenu preuzeo Nant.

Iskusni trener je dao izuzetno dug intervju za „Korijere delo Sport“ koji je otvoren iznenađujućom informacijom da su ga iz Lestera zvali da napusti Nant i vrati se na Ostrvo prošle nedelje. Na poziv engleskog kluba, Ranijeri je odgovorio: „Ne, hvala“.

Italijana je na klupi Lestera zamenio Šekspir, prvo na privremenoj osnovi, a potom mu je produžen ugovor, koji je raskinut prošle nedelje, pošto su ‚Lisice‘ osvojile samo devet bodova na devet utakmica.

Nekoliko dana kasnije, Klod Puel je imenovan za menadžera Lestera, a na njegovom debiju šampion Engleske iz pretprošle sezone slavio je protiv Evertona rezultatom 2:0.