Zvanično: Mihajlović dobio otkaz u Torinu

Fudbal 04. jan 201802:05 > 12:53
Izvor: AFP/Giuseppe Cacace

Srpski fudbalski trener i nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović nije više trener Torina, potvrdio je taj italijanski klub. Torino je u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu zahvalio Mihajloviću na "posvećenosti i strasti" koju su on i njegov stručni štab pokazali u prethodnih 18 meseci.

Posle poraza  od Juventusa u četvrtfinalu Kupa Italije i ispadanja iz pomenutog takmičenja nekadašnji selektor Srbije je imao hitan sastanak sa upravom kluba na kome mu je saopšteno da je smenjen.

U Torinu su bili nezadovoljni kako rezultatima, tako i očajnom, bezidejnom igrom, na šta su Mihajloviću i pre meča sa gradskim rivalom više puta skrenuli pažnju nadajući se da će kritike uroditi plodom, ali to se nije desilo, pa je razlaz bio jedino rešenje.

https://www.instagram.com/p/BdghRRMA5lb/

Predsednik kluba Urbano Kairo je srpskom stručnjaku posebno zamerio na tome što ekipa bez povređenog Andree Belotija ne liči na sebe.

Mihajlovića će na klupi Bikova naslediti Valter Mazari, koji je ranije trenirao ekipe poput Sardinije, Napolija, Intera i Votforda…