Milojević: Proradile su mi emocije

Fudbal 28. feb 201820:57 > 21:02
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su jutarnji trening na novom pomoćnom terenu iza južne tribine.

Minus četiri stepena uz jak i hladan vetar dodatno su otežavali rad našim fudbalerima ovog jutra. Međutim, dobro raspoloženje i smeh pomogli su ekipi da pobedi sve prepreke i da uživaju u radu na nedavno otvorenom modernom terenu sa veštačkom podlogom.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević na poseban način doživeo je povratak na terene na kojima je osvojio šampionsku titulu sa omladinskom selekcijom.

„Prelep je osećaj ponovo raditi na terenima Omladinske škole. Zaista su mi emocije proradile, proveo sam ovde tri prelepe godine kao trener radio sam sa decom, svakodnevno radio dva puta dnevno sa njima i to je prelep osećaj. Došao sam pre treninga da vidim kakvi su uslovi za rad i sada imamo dva odlična terena sa veštačkom travom nove generacije i za moju ekipu je najbitnije da su u trenažnom procesu. Loše vreme i sneg nas ne remete, plan i program sprovodimo kako smo ga i zamislili“,rekao je Milojević.

Zvezdin strateg posebno je pohvalio uslove za rad na novootvorenim terenima iza južne tribine.

„Ovo je nešto zaista fantastično, nešto što je Zvezdi bilo potrebno. Verujem da će mnogo talenata stasavati upravo ovde i da će mnogo njih sa ponosom nositi crveno-beli dres. Presrećan sam što će najmlađi članovi Crvene zvezde imati odlične uslove za rad“, poručio je Milojević.