Latal: Zvezda je i dalje favorit

Fudbal 13. avg 201812:02 > 12:06
FK Crvena zvezda

Trener Spartaka iz Trnave Radoslav Lalat oprezan je pred sutrašnji revanš meč 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

https://www.instagram.com/p/BmMceBKDXuJ/

Nekadašnji repprezentativac Čehoslovačke i Češke pre nedelju dana bio je zadovoljan igrom svog tima u defanzivi, a sudeći po njegovoj izjavi Spartaku će i u revanšu osnovni zadatak biti da sačuva svoju mrežu.

„Znamo koliko je jaka Crvena zvezda. U Beogradu smo odradili tek pola posla. Naša igra je izgrađena na odbrani, a u revanšu nam odgovara i 0:0. U dvomeč sa Zvezdom ušli smo kao autsajderi, a srpski tim je i dalje favorit,“ rekao je Latal.

Trener Spartaka je poteklog vikenda odmarao pojedine igrače u prvenstvenoj utakmici protiv tima Mihalovce (3:0). U odnosu na meč u Beogradu u timu nisu bili Hudi, Tot, Godal, Čonka i Rada, dok su šansu u drugom poluvremenu dobili Grendel, Grešak i Bakoš.

„Bio sam u velikoj dilemi da li da sačuvam igrače ili ne. Drago mi je što smo ostvarili solidan rezultat i sada na miru možemo da se pripremimo za Crvenu zvezdu,“ dodao je Latal.

https://www.instagram.com/p/BmWeY0IDw6H/

Meč u Trnavi počinje u utorak u 20:30 časova, a mediji u Slovačkoj navode da je stadio skoro rasprodat. Podršku će imati i Crvena zvezda, koja je dobila 1.500 ulaznica.

Bolji iz dvomeča Spartak – Crvena zvezda će se u baražu najverovatnije sastati sa Salcburgom, koji je u prvom meču u Austriji savladao makedonsku Škendiju sa 3:0.

https://www.instagram.com/p/BmOErXiD0Ix/