Zvezda blindirala Pavkova – ugovor do 2022.

Fudbal 12. dec 201815:50 > 15:51
Izvor: Getty Images/Srđan Stevanović

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov produžio je ugovor sa srpskim šampionom do 2022. godine.

Drago mi je zbog ukazanog poverenja. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone„, kazao je Pavkov posle produžetka saradnje i dodao:

U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, to i ja očekujem. Verujem da ću biti sve bolji iz utakmice u utakmicu i nadam se zapaženim rezultatima. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, saigrače i sebe„.

Zadovoljstvo zbog obavljenog posla nije krio ni sportski direktor Mitar Mrkela.

Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor sa Milanom Pavkovim. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i verujem da će veliki deo tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu sa velikim uspehom kao i do sada„, poručio je Mrkela.

Pavkov (24) u Zvezdu je stigao januara 2017. godine iz niškog Radničkog u kojem je, u međuvremenu, proveo godinu dana na pozajmici.

Treneru Vladanu Milojeviću uspeo je da se nametne ove sezone, a najbolju partiju pružio je protiv Liverpula u četvrtom kolu Lige šampiona, kad je crveno-belima doneo pobedu sa dva postignuta gola.