Bolje da ga nije branio: "Geret ne zna ko je Mijatović"

Fudbal 06. dec 201913:16 > 13:21
Harry Trump/Getty Images

U poslednjih mesec dana, kao da to nisu radili i pre toga, navijači Real Madrida i španski mediji okomili su se na Gereta Bejla zbog slikanja sa zastavom Velsa na kojoj je pisalo "Vels. Golf. Real". U odbranu mu je stao agent, ali čini nam se da će se ta odbrana pretvoriti u novi povod za napade.

Izjava Predraga Mijatovića koju je legendarni fudbaler dao još pre nekoliko meseci i u kojoj je ocenio da su Geretu Bejlu od Reala važniji Vels i golf pretvorena je u navijačku zastavu.

Navijačima Velsa se očigledno dopala Mijatovićeva izjava pa su je pretvorili u naptpis „Vels. Golf. Real“ na zastavi sa kojom se i sam fudbaler fotografisao nakon što je Vels obezbedio mesto na Evropskom prvenstvu.

Ta fotografija izazvala je novu lavinu besa usmerenog ka Bejlu koji odavno više nije miljenik navijača kraljevskog kluba.

U odbranu svom igraču stao je agent Džonatan Barnet, ali čini nam se kao da će ta odbrana postati povod za nove napade navijača.

Barnet je uspeo da izjavi da Bejl ne zna ko je Predrag Mijatović. Složićete se da će to pogoditi navijače kluba koji se diče brojem osvojenih titula u Ligi šampiona i vrlo dobro znaju kako im je Mijatović pre 21 godinu doneo titulu koju su u tom trenutku čekali 32 godine.

„Geret dobro zna šta je pisalo na toj zastavi. Sve to bilo je upućeno medijima koji prave glupe priče uzimajući u obzir izjave ljudi koji ga ne poznaju. A ni Geret ne zna ko je Mijatović“, rekao je Barnet za BBC.

https://twitter.com/FutbolBible/status/1202925809993965568