Šuker i Dalić u samoizolaciji zbog Kokeze

Fudbal 14. mar 202013:10 > 13:12
HNS

Predsednik HNS Davor Šuker, selektor Hrvatske Zlatko Dalić i još tri osobe iz predostrožnosti su u samoizolaciji zbog koronavirusa, prenose “Sportske novosti”.

Oni su 2. marta bili na kongresu Evropske fudbalske unije i žrebu za drugo izdanje Lige nacija u Amsterdamu, na kojem je bio i prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, koji je bio pozitivan na koronavirus.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je Kokezi ustanovljen koronavirus, da se on nalazi na Infektivnoj klinici u Beogradu, međutim, da se nije zarazio u Amsterdamu, već i Milanu.

Koliko znamo, niko od nas koji smo bili tamo nismo bili u bliskom kontaktu sa Slavišom Kokezom, ali smo iz predostrožnosti i u dogovoru sa našim lekarom Zoranom Bahtijarevićem svi u samoizolaciji do srede. Niko ne pokazuje nikakve simptome”, rekao je portparol HNS Tomislav Pacak za “Sportske novosti”.

Kongres UEFA je održan neposredno pre izvlačenja grupa za Ligu nacija, a njemu su prisustvovali predsednici svih evropskih Saveza i veliki broj selektora.