Trampa Zvezde i Novog Pazara: Lalatović za Kosanovića?

Fudbal 27. maj 201511:01 > 11:02
FK Crvena zvezda

Milorad Kosanović, trener Novog Pazara minule sezone, u javnosti je pominjan kao najozbiljniji kandidat za klupu Crvene zvezde, iako postoji otpor u navijačkim grupama oko njegovog povratka.

Međutim, kako prenosi Žurnal, pojavila se i informacija da bi na njegovo mesto u klubu sa Jošanice mogao da dođe Nenad Lalatović, doskorašnji trener Zvezde. U Novom Pazaru nisu demantovali da je bilo kontakata sa Lalatovićem.

„On je jedan od trojice kandidata da nasledi Kosanovića, ako ovaj odluči da ne nastavi misiju u našem klubu. Verujem da ćemo sve dileme, kada je u pitanju struka, uspeti da rešimo pre kraja ove radne nedelje“, izjavio je za Žurnal Redžep Korać, generalni sekretar Novog Pazara, ali je i istakao da bi u klubu voleli da Kosanović ostane i naredne sezone.

YouTube

„Voleli bismo da Kosanović ostane, ali javnost je upoznata da su razgovori između njega i čelnika Crvene zvezde u poodmakloj fazi. Nemamo mnogo vremena, pauza je kratka, prvenstvo startuje znatno ranije nego što je do sada bio slučaj. Moramo da mislimo o sebi, da se obezbedimo na vreme“, zaključio je Redžep.