Rastanak: OFK Beograd ostao bez sportskog direktora

Fudbal 01. nov 201410:53 > 10:57
OFK Beograd.co.rs

Ardijan Đokaj više nije sportski direktor OFK Beograda. Došao je bez pompe i najava, a odlazi u istom stilu.

Nekadašnji igrač OFK Beograda, Crvene zvezde, Obilića, mladi reprezentativac, ovu dužnost je preuzeo minulog leta, sada je privatni život dobio utakmicu.

“Nemam reči da opišem koliko se zahvaljujem svima u klubu na saradnji, kompletnom kolektivu koji sam upoznao i sa kojim sam sarađivao. Puno mi je srce što sam ostvario sjajnu saradnju sa svima koji su me dočekali na Omladinskom stadionu i pružili mi podršku. Međutim, private obaveze su ovaj put bile jače, a imam ih na pretek, te sam morao da se okrenem njima. Verujte, od prvog juna nisam imao slobodan dan, a celog sebe sam uložio u OFK Beograd. Veliku zahvalnost dugujem i Zvezdanu Terziću koji mi je tog prvog juna pružio šansu i u meni video čoveka koji može da radi u snažnom kolektivu kakav je OFK Beograd, a ja se nadam da sam opravdao poverenje i das mo uradili više nego što smo zacrtali”, rekao je Đokaj.

Jedan pozdrav morao je da naglasi:

“Posebno se zahvaljujem navijačima OFK Beograda, Plavoj Uniji, takođe su mi pružili podršku i imali smo odličnu komunikaciju, razumeli smo se I znam da će se u budućnosti još radovati”, zaključio je sada već bivši sportski direktor tima sa Stare Karaburme.