Šaponjić: Zvala me Zvezda, ali želim da im dam gol u derbiju

Fudbal 03. nov 201412:22 > 12:27
Srdjan Stevanovic/Getty Images Sport

Mladi fudbaler Partizana i jedan od najtalentovanijih igrača na ovim prostorima Ivan Šaponjić potvrdio je u razgovoru za "Mondo" da je imao ponudu sa crveno-bele strane Topčiderskog brda.

Klub sa „Marakane“ se, i pored demanta direktora mlađih kategorija Srđana Vasiljevića, interesovao za biser iz Humske, ali izdanak Partizanove škole fudbala ima drugačije planove i želi da postigne gol u derbiju u crno-belom dresu.

„Sve je tačno. Direktor Zvezdine omladinske škole Srđan Vasiljević me je zvao pre dva, tri meseca, želeli su na da pređem kod njih. Plan je bio da me upare sa Lukom Jovićem, pa da nas dvojica budemo tandem kao u omladinskoj reprezentaciji, gde se stvarno odlično slažemo i dopunjujemo“ rekao je Šaponjić za portal “Mondo”.

Talentovani napadač je proletos potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom i nije mnogo razmišljao pre nego što je odgovorio na ponudu sa „Marakane“.

„Ne bih mogao ja to. Ceo život sam u Partizanu! Drugo, volim ovaj klub i uz svo poštovanje crveno-belima ne bi bilo u redu da pređem tamo. I treće: ja imam želju da im dam gol u derbiju. Sve je jasno“, kaže Šaponjić, koji čeka šansu od trenera Marka Nikolića.

„Čini mi se da mi baš dobro ide. Smatram da je i trener zadovoljan. Čekam šansu, ali strpljiv sam i znam da ću je dobiti. A kad je dobijem… znam i da ću je iskoristiti.