„Biće odlazaka u januaru, Vlahovića žele neki Englezi“

Fudbal 21. jan 202212:14 > 14:41
xLisaxGuglielmix 0

Direktor Fiorentin Džo Barone je potvrdio da određeni engleski klubovi žele Dušana Vlahovića. Ipak nije precizirao hoće li srpski reprezentativac otići već u januaru.

Kako se ranije pisalo Dušan želi da ostane u Firenci do kraja ugovora, a da zatim promeni sredinu. Za njega je kako stoje stvari najviše zagrizao Arsenal mada još uvek kako kaže Barone nema zvaničnih razgovora između agenata.

„Biće nekih odlazaka u januaru, ali moramo da budemo oprezni. Neki engleski klubovi su se raspitivali u Fiorentini za Vlahovića, ali nema nikakvog dogovora. U svakom slučaju dostupni smo. Agenti nas međutim zvanično nisu kontaktirali. Tražio sam da sve bude čisto“, rekao je direktor Viole Džo Barone.

On je takođe rekao da Juventus nije poslao nikakvu zvaničnu ponudu Fiorentini, kao i da će Dušan Vlahović morati pre ili kasnije da saopšti klubu svoje namere koje se tiču transfera.

Inače Fiorentina mora da proda Vlahovića na leto jer iza toga neće moći da uzme obeštećenje za ovog fudbalera. Njemu ugovor ističe na kraju sezone 2022/23. i on će na leto 2023. moći da ode kao slobodan igrač.

Dušan je zasenio sve ove i prošle sezone. Trenutno je uz Ćira Imobilea najbolji strelac Serije A sa 17 golova.

Komentari (0)

Vidi sve komentare