Borjan do kraja karijere u Zvezdi

Fudbal 27. jul 202212:066 komentara
Milan Borjan
Jacob Kupferman

Milan Borjan odlučio je da pruži saradnju sa Crvenom zvezdom na još četiri godine, do leta 2026. godine.

Golman aktuelnog šampiona Srbije i reprezenttivni čuvar mreže Kanade tada će imati punih 38 godina, pa je sasvim jasno da će mu biti ispunjena želja koju je nekoliko puta pomenuo – da završi karijeru u crveno-belom dresu.

Borjan je u Zvezdu stigao u leto 2017. godine što znači da će do 2026. godine provesti ukupno devet godina u klubu. Do sada je branio za Zvezdu 231 put, a 113 puta je sačuvao svoju mrežu.

Ne pamti se kada je jedan igrač toliko dugo u kontinuitetu nastupao za crveno-bele.

Pre dolaska u Ljutice Bogdana Borjan je prilično lutao u karijeri. Prvo je nastupao za u Dinari iz rodnog Knina, nastavio u Radničkom sa Novog Beograda, branio u Kanadi tokom dana u mlađim kategorijama, a zatim se preselio u Južnu Ameriku, gde je bio na probi u Boki Juniors, da bi usledili nastupi za nekoliko klubova u Urgvaju i Argentini. Potom je došao u Srbiju, gde je nastupao za Rad, a onda je usledilo novo pogavlje u inostranstvu – Sivaspor, Vaslui, Ludogorec, da bi onda došao u Radnički iz Niša, pa se ponovo vratio u Ludogorec…koji ga je poslao na pozajmicu u poljsku Koronu Kjelce…posle čega je stigao u Crvenu zvezdu.

Komentari

Vaš komentar