Bufonu novi ugovor u 44. godini: Zbog moja četiri sina nikad se ne osećam starim

Fudbal 28. feb 202222:23 1 komentar
Bufon Gianluigi Buffon
Twitter/Gianluigi Buffon

Kakve li simbolike: na dan kada dve golmanske legende Dino Zof (80) i Sep Majer (78) slave rođendane, čuveni Đanluiđi Bufon odlučio je da potpiše novi jednogodišnji ugovor sa Parmom.

Povezane vesti

Bez obzira na ovu golmansku simboliku, Bufon na potpisivanju novog ugovora nije govorio o zemljaku Zofu ii Nemcu Majeru već o svojim sinovima i porodici.

„Danas je dobar dan za mene i za celu moju porodicu. Produžio sam ugovor sa Parmom do 2024. godine. Pre nekoliko meseci sam se vratio ovde zbog snažne povezanosti sa ovim gradom i ljudima. Sada je ova veza postala još jača. Nadam se da su navijači i grad srećni, kao i moja deca. Danas su sva četvorica bila sa mnom: zahvaljujući njima, posebno Ilariji, nikada ne osećam teret starosti! Samo sveža energija, pozitivna energija i divni snovi da ih zajedno ostvarimo!“, poučio je Điđi Bufon preko društvenih mreža.

Bufon je pre tačno mesec dana (28. januara) proslavio 44. rođendan, ali mu to nije smetalo da potpiše novi jednogodišnji ugovor sa Parmom. Prethodni je važio do 2023. godine.

#social-embed_0

Komentari (1)

Vidi sve komentare