Cicipas: Novak je igrao po svojim pravilima i rizikovao AO

Fudbal 13. jan 202210:51 komentara
Imago Sports

Stefanos Cicipas je u jednom intervjuu govorio o Novaku Đokoviću i njegovoj aktuelnoj sagi koja se tiče učešća na Australijen openu. Niko kao Cicipas do sada nije tako oštro govorio o čitavoj situaciji.

„Sigurno je igrao po svojim pravilima i radio je nešto što drugi igrači nisu uradili. Posebno posle objave ATP kako može da se uđe u Australiju. Niko ne bi pomislio da bi došao u Australiju nevakcinisan i da ne poštuje protokole. Potrebno je mnogo smelosti da uradiš tako nešto. Rizikovao je Grend slem. Izabrao sam da budem 100 odsto spreman šta god da se desi. Novak je izabrao drugi način, ne kažem da je moj put ispravan a njegov ne“, rekao je Stefanos Cicipas.

Grk se tu nije zaustavio pa je objasnio i da je prilično ljut zbog toga što je Đoković našao način da zaobiđe pravila.

„Sa jedne strane svaki igrač skoro je vakcinisan, statistika to kaže. Morali su to da urade da bi igrali u Australiji. Neki od nas smo bili disciplinovani. Sa druge strane deluje da ne igraju svi po pravilima. Po pravilima australijske vlade. Veoma mali broj ljudi ne prati ta pravila i čini da igrači koji su u velikoj većini izgledaju kao budale“.