Dmitrović: Ponos, san, čast!

Marko Dmitrović
REUTERS/Vincent West

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je u danu kada se reprezentacija okupila pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo da Marko Dmitrović više neće igrati za reprezentaciju.

„Dmitrović nas je obavestio pre nekoliko dana da neće više igrati za reprezentaciju, da želi da se posveti klupskim obavezama. Posle dve godine naše saradnje, želim da mu poželim sve najbolje. To je njegova odluka, pretpostavljam da želi da se bori da bude prvi golman u Sevilji. Prema njegovim rečima, ima dovoljno mladih golmana kojima treba pružiti šansu. To je prava istina, ovo što ja kažem“, rekao je Stojković na konferenciji za medije.

Aludirao je selektor u poslednjoj rečenici na pisanja pojedinih medija da je između Dmitrovića i njega došlo do svađe te da je golman Sevilje rekao da neće da nastupa za Srbiju dok je Stojković na klupi.

Marko Dmitrović je sačekao svoj red da i sam kaže šta želi.

U danu kada Orlovi počinju kvalifikacije, Dmitrović je na svom Instgaram nalogu sve „spakovao“ u samo nekoliko reči koje govore sasvim dovoljno uz jedan video i nekoliko fotografija:

„Ponos, san, čast! Hvala na svemu! Srećno!“, poručio je on.

Komentari (0)

Vidi sve komentare