Dušan Vlahović: Brojevi s neverovatnog prvog kola i pohvala Di Mariji

Fudbal 16. avg 202208:16 0 komentara
Dušan Vlahović
Photo by Stefano Guidi/Getty Images

Napadač Juventusa Dušan Vlahović bio je prezadovoljan posle premijere Stare dame u novoj sezoni – pobed 3:0 nad Sasuolom – u kojoj je postigao dva gola.

Prvi put je bio precizan sa bele tačke nakon što je iznudio penal, da bi u drugom poluvremenu pogodio na asistenciju Anhela di Marije.

„Celo leto sam radio, ali još nisam na 100 posto. Radim na tome da dođem do maksimuma, ali imao sam problem koji nije bilo lako premostiti. Neverovatan je osećaj i veliko zadovoljstvo igrati sa Di Marijom. Zahvalio sam mu na asistenciji, nadam se da će ih biti mnogo – mislim da dobro funkcionišemo zajedno, a najvažnije je da tim pobeđuje“, rekao je 22-godišnji Vlahović, koji sada ima 53 gola u Seriji A, i dodao:

„Anhel je odigrao neverovatan meč. Takođe se dobro razumem sa Filipom Kostićem – poznajem ga i zajedno smo u reprezentaciji. Ipak, na kraju krajeva, osećam da dobro funkcionišem sa svima i da nam je svlačionica dobra. Tek smo na početku, korak po korak“.

Ukupno, Vlahović je imao 26 dodira s loptom, uputio ukupno šest udaraca, dao dva ključna pasa, imao 2/3 uspešna driblinga i dobio četiri od sedam duela.

U sledećem kolu, Juventus dočekuje Romu u subotu od 18.30.