Gotovo: Iliev napustio Partizan!

Fudbal 27. jul 202214:39 10 komentara
FK Partizan

Ivica Iliev više nije sportski direktor Partizana.

Da u Humskoj nije sve kako treba govorilo se danima unazad. Prvo se pojavila informacija da je šef stručnog štaba Ilija Stolica, koga je doveo predsednik Partizana Milorad Vučelić, tražio ostavku Ilieva, onda su krenule spekulacije da li je to tačno…da bi se sada oglasio i sam Iliev i rekao da je podneo ostavku.

„Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK ”Partizan”. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati.

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici“, rekao je Iliev za zvanični sajt Partizana.

Spekuliše se da se Iliev na ovakav potez odlučio zbog sukoba i neslaganja sa Stolicom i Vučelićem.

Komentari (10)

Vidi sve komentare